Kamratkompaniet uppmanar!

Härmed uppmanar vi nu alla Brynäsare. Stora som små, gamla som unga, oavsett om ni står med oss på ståplats eller hellre ser Brynäs IF spela från sittplats. Att tillsammans med oss skapa särskilt magisk stämning under två av de kommande SHL-matcherna:

LÖRDAG 6:E JANUARI – MORA BORTA

Brynäs beger sig till Dalarna för ett otroligt viktigt möte mot Mora IK. Moras föredömliga borta- sektion är störst i Sverige och tar in 400 personer. Det kombinerat med det korta avståndet gör det som upplagt för en publikfest från vår sida. Därför ser vi det som alla Brynäsares uppgift att ta sig till Mora.

Samla ihop kompisgänget, ruska liv i pojkvännen eller bjud med dina medarbetare. Åk till Dalarna och sjung fram vårt stolta Brynäsgäng till seger.

Biljetter till bortastå köper du här:
http://mik.ebiljett.nu/Home/tickets/89/False#tab96

Vill du åka buss från Gävle går det bra att boka sig på Brynäs Support Gävles resa här:
http://brynassupport.se/index.php?p=travels

Vi ses i Mora!

LÖRDAG 13:E JANUARI – FRÖLUNDA HEMMA

Det stora antalet bortasupportrar som väntas komma har medfört att bortastå den här matchen blivit flyttad till ovanför restaurangen. Vilket gör att vi blivit tilldelade hela kortsidan. Det gör att hemmastås totalta kapacitet totalt blir 1400. En kortsida som vi självfallet ska fylla. Inte bara för att ge Brynäs bästa möjliga stöd under kvällen utan för att det är gynnande för hela Brynäs läktarkultur.

Den här flytten utav bortastå gör att ytor öppnas upp bakom hemmastå. Utrymme som vi kan använda oss utav för att som supportrar sammanstråla före, under och efter match. I dagsläget är vi förmodligen det enda laget i högstaserien som helt och hållet saknar en sån yta. Baren som i vanliga fall nyttjas utav besökande lags supportrar omvandlas till en supporterbar. För hemmasupportrar.

Försäljning av souvenirer samt en garderob kommer att finnas i anslutning. Det här är alltså ett gyllene tillfälle som vi måste utnyttja, för att göra flytten av bortastå permanent!

Biljetterna till hemmastå kostar till denna matchen endast 79 kr. Köp din biljett här:

http://bif.ebiljett.nu/Home/tickets/273/False#tab444