Invig nya Supporterbaren med Kamratkompaniet!

Ett inslag vi länge saknat i Gavlerinken är en yta där ståplatsbesökare (och övriga aktiva supportrar) kan sammanstråla innan, under och efter match. I dagsläget har vi inga sådanna ytor utan får helt enkelt nöja oss med ordinarie barer och utrymmen. Vilket inte möter kraven av flera anledningar, där det faktum att bortasupportrar äger tillträde till samma utrymmen är ett av de främsta.

I våra ögon är möjligheterna med en renodlad supporteryta närmast oändliga. Här kan vi organisera oss, odla sammanhållning och samla alla de parter som gör Brynäs läktarkultur levande. Man kan lugnt säga att det ligger i varje brynäsares intresse att arbeta för en sådan framtid.

På lördag tar vi det första av många steg mot den framtiden. Bortastå flyttas, alltså öppnas hela ytan bakom den sektionen upp. Baren som annars tillhör bortasupportrarna tillhör istället oss.

Nu bjuder vi in och uppmanar er alla att besöka Supporterbaren. I samband med den största brynäsklacken i Gavlerinkens moderna historia.

13.45, det vill säga 1½ timme innan nedsläpp, öppnar dörrarna. Vi ses där!