Kamratkompaniet bjuder in till dialog

Efter att Kamratkompaniets medlemmar gick ut med beskedet att man ej ämnade ta del av Super Duper Hockey Night har flera frågor dykt upp. Många trodde exempelvis att KK:s frånvaro enbart berodde på själva namnet ”Super Duper Hockey Night”, vilket självklart ej är fallet.

Därför bjuder vi nu in alla er som har yttrat er de senaste dagarna. Till en chans att få svar på Era frågor och funderingar. På plats kommer 2 av våra medlemmar att finnas.

När: Torsdag, från att Gavlerinken öppnat.

Var: I entrén till hemmastå.

I händelse av att någon diskussion ej hinner avslutas så kommer vi att bjuda in till ett längre samtal. Förslagsvis innan hemmamatchen den 3/2.

Skulle det vara så att du gärna vill ta del av detta men ej har för avsikt att stödja Brynäs på plats på torsdag så kan du vara lugn. Vi finns som vanligt på ståplats under samtliga av säsongens hemmamatcher. Samt många av bortamatcherna. Vi arrangerar även ett antal evenemang, samtliga tifon och flera övriga sammankomster varje år. Du är självklart alltid varmt välkommen med dina åsikter även då.

Vi tror på levande och relevanta diskussioner med seriösa individer. Därför vill vi göra er observanta på att inga frågor relaterade till detta kommer besvaras i kommentarsfälten.

Väl mött!