Hemmapremiär och pubsamling

För de allra flesta innebär september framförallt slutet på något. Kanske är det slutet på sommaren, slutet på värmen eller slutet på semestertiderna.

Några få av oss är dock lyckligt lottade och vet att september snarare är början på något. Väntan har varit lång, förväntningarna är stora. Det är med stor glädje och ännu större drömmar vi äntligen kan säga: Välkommen till en ny säsong av SHL!

Den 20:e september skrinnar Brynäs IF ut på Gavlerinkens anrika is för första gången säsongen 18/19. Och hemmapremiär betyder i år, precis som tidigare, pubsamling och supportermarsch.

I år har vi den stora äran att få anordna pubsamling i helt nya lokaler. Nämligen på Järnvägskrogen som vill göra allt de kan för att vi brynäsare ska få en så god start som möjligt på säsongen. Detta betyder att hela menyn för dagen är rabatterad med 30%. Kamratkompaniet uppmanar därför alla och envar att ta sig till centralplan och sluta upp med oss. Tillsammans ger vi sedan Brynäs IF den inramning som vår hundraåriga historia förtjänar!