Information från Kamratkompaniet

Inför den senaste hemmamatchen mot Rögle den 5/1 så upptäckte medlemmar ur Kamratkompaniet och Brynäs Tifo att låset till supportrarnas utrymme på Gavlerinken hade bytts ut. Detta har gjorts utan att informera någon utav supportergrupperna och ingen som helst förklaring till tilltaget har getts.

Utrymmet har delats mellan BSG, Kamratkompaniet och Brynäs Tifo under de senaste åren. Och för de två sistnämnda är fri tillgång till det en absolut nödvändighet för att kunna bedriva någon som helst aktiv och gedigen läktar- eller tifoverksamhet.

Därför kommer närvaron av Kamratkompaniet och Brynäs Tifo tyvärr att utebli i väntan på att situationen har retts ut.

Då Brynäs ej har som ambition att jobba för en lösning förens den 17/1 då Kamratkompaniet har blivit inbjudna till möte så innebär det att vi, förutom matchen mot Rögle, ej kommer att finnas med på läktaren under följande matcher:
Frölunda hemma 10/1
Växjö borta 12/1
Djurgården hemma 18/1 (beroende på vilket utfall mötet med Brynäs får)

Värt att tillägga är att Brynäs nya säkerhetsansvarige tycker att Kamratkompaniet och Brynäs Tifo kan gå via BSG när tillgång till utrymmet behövs. BSG som senast under en match i december inte hade en enda styrelserepresentant på ståplats. Varför BSG ej valde att närvara då vet vi ej – men oavsett är det förhållanden som Kamratkompaniet ej kan verka seriöst inom.

/Kamratkompaniet och Brynäs Tifo